Skiområder

Svenske Ski-perler

Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Fotograf: Göran Assner/VIEW

Skiområder i Sydsverige

Kun få timers bilkørsel fra Danmark finder du skiområder der byder på masser af sjov og hygge for familie og venner. Her kan nybegyndere, store som små, trygt lære at stå på ski og de mere erfarne kan afprøve formen inden den nye skisæson. Og fordi det ikke er særligt langt væk, kan du godt være lidt spontan og tage på skitur når lysten melder sig – flere gange per sæson.

Småt, trygt og krammebamsehyggeligt. Vildt, sort og hastigheder på op til 170 km/t. Det er ingen modsætning. Det er to sider af samme mønt. Det er vinterferie i Sverige! Så smid hverdagens spændetrøje. Tag ægtefælle, børn, venner og/eller kollegaer med. Indtag vinterlegenes paradis. Kom og leg med!

Skiområder i Midtsverige

Denne del af Sverige byder på vinterlege nok til alle og her finder du et stort udvalg af skidestinationer med masser af pister og gode liftssystemer. Her er rigeligt af valgmuligheder og der er skiområder for både nybegyndere og de mere erfarne, både på pisterne og langrendsløjperne. Prøv kræfter i stejle nedkørsler eller se børnene lege sig dygtigere i sneen, dag for dag!

Skiområder i Nordsverige

Hvis du kører lidt længere op i Sverige er fjeldene højere og du finder skidestinationer der byder på større alpine udfordringer og fantastiske langrendsløjper. Tag en helikopter tur ud i det vildeste hvide og kør off-pist, tag en pause i løjpen og få en kop varm kakao eller nyd en hundeslædetur. Her er masser af eventyrlige aktiviteter for store og, selvfølgelig, også for de små.

Noget for alle
Skiområder i Sverige

2000 km pist skieventyr for hele familien

Vintersverige for Alle

De svenske skisportssteder er kendte for at have noget for alle og for ethvert temperament. Udbuddet af aktiviteter er stort, mens service, tryghed og kvalitet altid er i top.

Find dit eget vinter-paradis