Björkliden

Björkliden - På ski og sne-eventyr i Lapland

I Björkliden vil hele familien finde ægte sne-eventyr i et vaskeægte vinterparadis!
Fotograf: Bruno Ehrs

Langt mod nord i Sveriges sagnomspundne Lapland – 250 kilometer nord for polarcirkelen – finder du den lille eventyrperle Björkliden. Her lokker unikke oplevelser i det smukke arktiske snelandskab og den frostklare polarnat.

Her vil hele familien finde ægte sneeventyr i et vaskeægte vinterparadis!

Jo, der er virkelig tale om en eventyrdestination, som om vinteren lokker med unikke oplevelser i det smukke arktiske snelandskab og den frostklare polarnat. I de tidligere sommermåneder, i særdeleshed i maj, kan du opleve midnatsskiløb i selskab med den gyldenvarme solskive – det er en oplevelse for livet!

Vidtstrakt vildmark med skønne søer og fjelde

Området omkring skiområdet er en betagende og vidtstrakt vildmark med skønne søer og fjelde. Grundet den geografisk ekstremt nordlige beliggenhed, går solen slet ikke ned i omtrent 100 dage i perioden fra maj til juli. Lapland er én af Europas sidste tilbageværende ægte vildmarker og, i sig selv, en stor oplevelse at besøge. Den unikke natur og geografi har dog også gjort, at Björkliden og området omkring har været et rejsemål i over 100 år. Selve fjeldbyen er ikke stor, men hvad der eventuelt mangler i bymæssigt omfang opvejes i rigt mål af charme.

Björkliden - Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Fotograf: Henrik Trygg

Björkliden tilbyder alle former for skiløb

Skiområdet har 24 slalompister, som betjenes af 5 lifter, hvoraf to er børnevenlige lifter, som de mindste selv kan benytte sig af. Der er udfordrende nedkørsler for de erfarne, såvel som lette bakker til børn og begyndere. Naturligvis er her også meget rige muligheder for at nyde det unikt smukke landskab på langrendsløjper – i Björkliden tilbydes faktisk alle former for skiløb. Ikke mindst off-pist-mulighederne i området er exceptionelle og fortjener ros; det bliver faktisk ikke bedre end i disse arktiske højfjeldsomgivelser langt oppe i polarcirkelen.

Alt behøver bestemt ikke være ekstremt i destinationen, som helt sikkert også er børnevenlig og egner sig til familier. Her er skiskole for de små, samt masser af alternative muligheder for sjove oplevelser. Hvad med for eksempel at prøve at fiske gennem et hul i isen, køre hundeslæde eller en snescooter-safari? I Björkliden vil hele familien finde ægte sneeventyr i et vaskeægte vinterparadis!

Bestil online her
Björkliden
Aktiviteter
8 °C
Björkliden
Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Björkliden
På ski og sne-eventyr i Lapland

Et vaskeægte vinterparadis!

Langt mod nord i Sveriges sagnomspundne Lapland – 250 kilometer nord for polarcirkelen – finder du denne lille eventyr-perle.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Pistefakta
 • Grønne pister: 2
 • Blå pister: 9
 • Røde pister: 10
 • Sorte pister: 4
Download Pistekort
8 °C
Björkliden
E-magasin
Storslået natur
Ski Info
 • Antal Pister: 25
 • Antal lifter: 5
 • Børneområde: Ja
 • Drop: 538 m

Se alle vores

Tilbud

Rutevej-
ledning
Top 5

Gå ikke glip af dette, når du besøger Björkliden:

 1. Låktatjåkko Fjällstation
 2. Heli-skiing
 3. Husky camp
 4. Lej en guide
 5. Isklatring