Björnrike

Muligvis fjeldenes bedste familieskiløb

I Björnrike er forhold og faciliteter virkelig i orden, med masser af tryghed og valgmuligheder.
Fotograf: Henrik Trygg

Det er et ufravigeligt princip at familier med børn skal have det nemt og bekvemt i Björnrike. Det dejlige børneområde ”Björnvallen” er omgivet af en masse praktiske faciliteter der gør, at dagene forløber let og alle kan holde fokus på sjov og skiløb.

Blandt andet går en helt ny tallerkenlift direkte fra parkeringspladsen og op til skiterrænet. Samtidig tilbyder en mini-skishop for eksempel vanter, huer, briller og meget andet, som jo indimellem kan tabes eller glemmes.

Det er i øvrigt kendetegnende for Björnrike, at der altid er taget højde for – og hensyn til – tryghed og valgmuligheder for begyndere og familier med børn.

Naturligvis er der også ved Björnvallen en komfortabel varmestue, hvor de mindste – eller hele familien – kan tage et hvil og evt. nyde forfriskninger som kaffe, kage, sandwich, mad, kakao og meget andet. På de gode solskinsdage kan man selvfølgelig nyde lækkerierne udendørs.

Udover alle de nævnte kvaliteter er det en ekstra bonus, at Björnrike nu er ekstremt ’snesikkert’. Stedets helt nye supermoderne system af snekanoner har faktisk kapacitet til, på blot 5 døgn, at dække hele Björnrike med et snelag på en halv meter i dybden. Det sætter, ikke mindst, de lokale svenske skiklubber pris på, da de jo altid gerne vil kunne træne tidligt og så sent som muligt på sæsonen, og samtidig anerkender Björnrikes træningspister som nogle af Sveriges bedste.

Bestil online her
Björnrike
Pistefakta
24 °C
Björnrike
Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Björnrike
Muligvis fjeldenes bedste familieskiløb

Med tryghed og valgmuligheder

I Björnrike er forhold og faciliteter virkelig i orden, med masser af tryghed og valgmuligheder.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Pistefakta
  • Grønne pister: 4
  • Blå pister: 4
  • Røde pister: 6
  • Sorte pister: 2
Download Pistekort
24 °C
Björnrike
Vemdalen
Nyheder