Bruksvallarna

Et paradis for langrendsløberef

Bruksvallarna ligger i Funäsfjällen blandt nogle af Sveriges allerbedste pister.

Bruksvallarna ligger i Funäsfjällen blandt nogle af Sveriges allerbedste pister, men er måske aller mest kendt for at danne centrum for verdens største system af langrendsspor.

Man kan som regel regne med natursne helt fra november til maj, men skulle naturen en sjælden gang få brug for at blive hjulpet lidt på vej har Bruksvallarna naturligvis masser af snekanoner til rådighed.

..grav jer et læhul i sneen og nyd medbragte sandwich i solen – herligt!

Det omfattende område er gjort uhyre attraktivt ved hjælp af fine faciliteter som for eksempel de mange jævnt fordelte hvilestuer, speciallavede skibroer, samt spor- og informationstavler ude på ruterne.

Gode ruter for alle

De brede og fint vedligholdte spor er varierede og således er der gode ruter for alle – kombinér evt. familielangrendsturen med en vinterskovtur, hvor I graver jer et ”læhul” i sneen og nyder medbragte sandwich i solen – herligt!

Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.

Nordic Ski Cente

”Nordic Ski Center” er verdens længste sammenhængende sporsystem og hvori det snesikre skiparadis Bruksvallarna netop indgår som en helt central del. Sporsystemet er på imponerende 300 kilometer, så der vil uden tvivl være mere end rigeligt at tage sig til for familien og motionisten, såvel som elitelangrendsløberne. I kan se mere om alle løjper på Bruksvallarnas egen hjemmeside.

Husk også at området omkring er det sydligste sted i Sverige, der tilbyder heliskiing for dem, der har mod på den slags udfordringer – det kræver en vis erfaring og et godt teknisk niveau.

Bruksvallarnas topstue

I området er de i øvrigt rigtig glade for, og stolte af, deres topstue, hvor de fleste lokale insisterer på at du bare MÅ prøve de lækre vafler, mens du nyder den dejlige udsigt over dalen og de snedækkede fjelde i omegnen. Det er et ‘must’, hvis du skal opleve fjeldet på den rigtige måde!

Bestil online her
Bruksvallarna
Pistefakta
7 °C
Bruksvallarna
Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Bruksvallarna
Et paradis for langrendsløberef

Med nogle af Sveriges allerbedste pister!

Bruksvallarna ligger i Funäsfjällen, der I finder nogle af Sveriges allerbedste pister, og verdens største system af langrendsspor.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Pistefakta
  • Grønne pister: 0
  • Blå pister: 0
  • Røde pister: 0
  • Sorte pister: 0
Download Pistekort
7 °C
Bruksvallarna
E-magasin
Snesikkerhed