En del af SkistarSälen

Hundfjället i Sälen

Hundfjället er en rigtig god familiedestination, der uden tvivl vil kunne indfri hele familiens forventninger og give alle en herlig fjeldoplevelse med hjem – fyldt med perfekt skiløb, sjove oplevelser og hyggeligt samvær.

På alpin i Hundfjället

Når du vælger Hundfjället vil I samtidig nyde godt af Tandådalens varierede skiterræn og faciliteter. Fra Hundfjället går nemlig en forbindelseslift til Tandådalens område, så du i alt får hele 53 piste at fornøje dig og familien med på ét og samme liftkort. De 43 lifte er effektive og nemme at benytte, men skulle det knibe for de mindste og begynderne står venligt liftpersonale altid parat til at give en hjælpende hånd.
Udvalget af pister er meget varieret, med masser af brede og lette bakker for børn og begyndere, mens eksperten – der virkelig søger ”kam til sit hår” – kan finde Sälens stejleste pist ”Väggen”.
Snekanoner er installeret permanent på 32 af pisterne og på udvalgte dage i løbet af ugen bliver 8 pister oplyst, så man har muligheden for at tage nogle timer på slalombakkerne om aftenen.

På langrend i Hundfjället

Langrends-entusiasterne kan benytte fjeldets 9,5 km vel-præparerede langrends-løjper, som er fordelt på ruter med længder på 2,5 og 5 kilometer. Der er også en lysløjpe på 2 kilometer til en stille aftentur i landskabet. Langrend må selvfølgelig anbefales at prøve, selvom familien er taget på ”slalom-ferie” – det kan sagtens kombineres. Udstyr kan naturligvis lejes, så prøv en tur i langrendssporet for motionens eller naturens skyld – herligt!

Aktiviteter i Hundfjället

Udover skiløbet kan familien også benytte Hundfjällets badeland med eventyrbad, opleve en snescooter-safari eller måske en spændende fartfyldt tur med hundeslæde. Mulighederne på Hundfjället er mange, så der er garanteret ingen, der vil komme til at kede sig.

Stedets snegaranti gælder fra midten af november til 1. maj og betyder at du i perioden kan regne med minimum 15 åbne piste i området Tandådalen/Hundfjället og Lindvallen/Högfjället.

 

Mere info om hundfjället

Læs mere om Hundfjället og book på skistar.com

LÆS MERE OM ANDRE SKISTAR DESTINATIONER i SÄLEN:

Lindvallen
Tandådalen
Högfjället