Hundfjället

Hundfjället - noget for alle

Hundfjället er en rigtig god familiedestination, der uden tvivl vil kunne indfri hele familiens forventninger.
Fotograf: Hundfjället/Skistar - Sälen

Hundfjället i Sälen er kendetegnet ved stor variation i skiløbet, samt masser af aktivitetstilbud udenfor pisterne. En rigtig god familiedestination, der uden tvivl vil kunne indfri hele familiens forventninger og give alle en herlig fjeldoplevelse med hjem.

Hundfjället er en rigtig god familiedestination, der uden tvivl vil kunne indfri hele familiens forventninger og give alle en herlig fjeldoplevelse med hjem – fyldt med perfekt skiløb, sjove oplevelser og hyggeligt samvær.

Med tilbud, der rangerer fra ”Väggen” til Troldeskoven er her bestemt noget for alle.

Når du vælger Hundfjället vil I samtidig nyde godt af Tandådalens varierede skiterræn og faciliteter. Fra Hundfjället går nemlig en forbindelseslift til Tandådalens område, så du i alt får hele 53 piste at fornøje dig og familien med på ét og samme liftkort. De 43 lifte er effektive og nemme at benytte, men skulle det knibe for de mindste og begynderne står venligt liftpersonale altid parat til at give en hjælpende hånd.

Sälens stejleste pist ”Väggen”

Udvalget af pister er meget varieret, med masser af brede og lette bakker for børn og begyndere, mens eksperten - der virkelig søger ”kam til sit hår” – kan finde Sälens stejleste pist ”Väggen”. Som navnet antyder, skal det nok blive en værdig udfordring for ”farmand”. Snekanoner er installeret permanent på 32 af pisterne og på udvalgte dage i løbet af ugen bliver 8 pister oplyst, så man har muligheden for at tage nogle timer på slalombakkerne om aftenen – det er super hyggeligt, og efter sådan en lang dag er en fortrinlig nattesøvn garanteret.

Hundfjällets langrendsløjper

Langrends-entusiasterne kan benytte fjeldets 9,5 km vel-præparerede langrends-løjper, som er fordelt på ruter med længder på 2,5 og 5 kilometer. Der er også en lysløjpe på 2 kilometer til en stille aftentur i landskabet. Langrend må selvfølgelig anbefales at prøve, selvom familien er taget på ”slalom-ferie” – det kan sagtens kombineres. Udstyr kan naturligvis lejes, så prøv en tur i langrendssporet for motionens eller naturens skyld – herligt!

Udover skiløbet kan familien også benytte Hundfjällets badeland med eventyrbad, opleve en snescooter-safari eller måske en spændende fartfyldt tur med hundeslæde. Mulighederne på Hundfjället er mange, så der er garanteret ingen, der vil komme til at kede sig.

Stedets snegaranti gælder fra midten af november til 1. maj og betyder at du i perioden kan regne med minimum 15 åbne piste i området Tandådalen/Hundfjället og Lindvallen/Högfjället.

Bestil online her
Hundfjället - en del af Sälen
Pistefakta
9 °C
Hundfjället - en del af Sälen
Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Hundfjället - en del af Sälen
Noget for alle

Med stor variation i skiløbet

Hundfjället er en rigtig god familiedestination, der uden tvivl vil kunne indfri hele familiens forventninger.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Pistefakta
 • Grønne pister: 7
 • Blå pister: 5
 • Røde pister: 9
 • Sorte pister: 4
Download Pistekort
9 °C
Hundfjället - en del af Sälen
Skiferie i
Skiområder
Ski Info
 • Antal lifter: 18
 • Antal pister: 28
 • Langrendsløjper: 2-5 km
 • Funparks: 3 st

Se alle vores

Tilbud

Rutevej-
ledning
Top 5

Gå ikke glip af dette, når du besøger Hundfjället:

 1. Trolleskoven
 2. Væggen
 3. Trollens Snelegeland
 4. Nybegynder-venlige pister
 5. Spis på Lyktan