Isaberg

Danskernes eget bjerg

Alt i alt får I mere end 6 km. velpræparerede pister på Isaberg. Faldhøjden er 150 meter; den største blandt alle vintersportsstederne i Sydsverige

Tusindvis af danskere har fået deres allerførste oplevelse på ski ved Isaberg, der kun ligger et par timers kørsel fra hovedstadsområdet.

Men ud over den korte afstand er der en anden grund til, at bjerget kaldes ”Københavns Alper”: Isaberg er ganske enkelt et genialt sted, hvis man skal lære at stå på ski, men også for de øvede.

Her er rigtige skioplevelser i alle sværhedsgrader. Børnene har to pister helt for sig selv, tæt på de hyggelige varmestuer og serviceområdet

At så mange danskere har fået deres første skioplevelser i Isaberg betyder også, at skilærerne ved skiskolen er uhyre dygtige og vant til at tage sig af danske skiløbere. Sproget er let at forstå, og skilærerne ved lige præcis, hvordan de skal lære en ski-forskrækket dansker at manøvrere med brædder under fødderne.

Isaberg

Tag på langrendstur

Når benene er ømme efter skiløbet, er der også andre muligheder for leg i det smukke vinterhvide landskab. Pak rygsækken med termokande og en lille madpakke og tag på langrendstur, prøv at vinterfiske, ta’ en idyllisk skøjtetur på den frosne sø eller find kælken frem og bliv barn igen på kælkebakken.

Bo lige som I vil

På Isaberg kan I altid bo bekvemt i en af områdets 72 dejlige hytter med 4-12 senge. Du kan dog også vælge mellem hotelservice eller egen forplejning. Hytterne ligger allesammen tæt på pister og lifter.

Børnene har deres helt eget område med to lette pister og tallerkenlifte; alt sammen tæt på varmestuerne og service.

Nyheder fra Isaberg

Alle områdets pistekort er berøringsfrie. Det betyder at når du kører igennem krydset til liften, genkender den automatisk gyldigheden. EANkort, som de brugte før, bruges ikke mere. 

Bestil online her
Isaberg
Pistefakta
9 °C
Isaberg
Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Isaberg
Danskernes eget bjerg

Med attraktive skioplevelser

Isaberg tilbyder attraktive skioplevelser ligegyldigt om I søger store udfordringer, er nybegyndere eller har børnene med på familiens skiferie.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Pistefakta
 • Grønne pister: 4
 • Blå pister: 1
 • Røde pister: 4
 • Sorte pister: 1
Download Pistekort
9 °C
Isaberg

Kontakt

E-magasin
Langrend
Ski Info
 • Antal pister: 10
 • Antal lifter: 8
 • Funpark Ja
 • Langrendløjper: Ja
 • Drop: 150 m

Se alle vores

Tilbud

Rutevej-
ledning
Top 5

Gå ikke glip af dette, når du besøger Isaberg:

 1. Chokolademælk
 2. Slalombakken
 3. Restaurant Höganlofts
 4. 6-personers stolelift
 5. "Grillkåtan"