Kappruet/Messlingen

Familieskiferie midt i naturen

On skiis, Vålådalen - Jämtland, Northern Sweden
Fotograf: Fredrik Broman

For de mange der holder af at nyde smuk vinternatur, og alt hvad den har at tilbyde, er Kappruet i Funäsfjällen en super dejlig destination for vinter- og skiferien.

Her finder du milevide udsigter over smukke snedækkede fjelde 730 meter over havets overflade ved den lille fjeldby Messlingen.

I dette storslåede område findes masser af unikke oplevelser med leg, afslapning, spænding og mindeværdige eventyr – for børn og voksne.

Messlingesjön og Anafjället

For foden af den lille fjeldby ligger søen Messlingesjön, mod syd vil du se det massive og mægtige Anafjället hæve sig op, mens lavfjeldet Flatruet strækker sig ud nord for byen og i hundreder af år - og endnu i dag – har været et centrum for Mittådalens samerkultur. I dette storslåede område finder du og hele familien masser af unikke oplevelser med leg, afslapning, spænding og mindeværdige eventyr – for børn og voksne.

Fjällpasset

Umiddelbart vest for byen Messlingen ligger skidestinationen Kappruet, som – på trods af at stedet ikke er specielt stort – er meget bekvemt og byder på nogle fine slalompister. Som noget nyt fra i år gælder Fjällpasset, for det omkringliggende store sammenhængende alpinområde, også for Kappruet.

Fra toppen af Kappruet kan du, fra liftens endestation, let tage videre ud i fjeldets store område – eventuelt for at udforske de rige off-pist-muligheder eller tage på tur. Oppe i fjeldet findes desuden masser af langrendsspor, som giver dig optimale betingelser for at opleve et smukt snedækket vinterlandskab højt oppe i fjeldene.

Nyheder

Vi udvider vores sportsbutik og restaurant med flere siddepladser og forbedrer legehjørnet til børnene. Vi forbedrer også vores kunstski-system.

Bestil online her
Kappruet/Messlingen
Pistefakta
5 °C
Kappruet/Messlingen
Kappruet/Messlingen
Familieskiferie midt i naturen

Med milevide udsigter over smukke snedækkede fjelde

For de mange der holder af at nyde smuk vinter-natur er Kappruet en super dejlig destination for vinter- og skiferien.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Fotograf: Erik Westberg
Pistefakta
 • Grønne pister: 1
 • Blå pister: 3
 • Røde pister: 1
 • Sorte pister: 1
Download Pistekort
5 °C
Kappruet/Messlingen
E-magasin
Skisverige - et vintereventyr
Ski Info
 • Antal pister: 6
 • Antal lifter: 2
 • Langrendsløjper: 5 km
 • Funparks: 1 st
 • Drop: 165m

Se alle vores

Tilbud

Rutevej-
ledning
Top 5

Gå ikke glip af dette, når du besøger Kappruet/Messlingen

 1. Smukke Udsigter
 2. Fika
 3. Hermelinen
 4. Gå en tur
 5. Gluwein på soldækket