Lindvallen

Lindvallen - et hit hos hele familien!

Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Fotograf: Skistar - Sälen

Lindvallen er en del af ét af Sveriges største og mest populære skisportssteder, nemlig Sälen. En stor fordel her er, at når du køber dit skipass til Lindvallen har du også automatisk adgang til lifterne på Högfjället.

Derfor er der faktisk virkelig mange gode lifter og pister til rådighed i det store område. Husk i øvrigt, at du for kun 100 kroner ekstra kan få adgang til hele Sälens skiområde, som jo er kæmpestort – så får du virkelig plads at udfolde dig på.

Lindvallen har faktisk Europas allerstørste sammenhængende skiområde for børn.

Skiløbere på alle niveauer og i alle aldre kan finde masser af passende udfordringer og fornøjelser i Lindvallen. Især for børnene gøres der en stor indsats for at imødekomme alle behov, skabe sjov underholdning og fremme evnerne på ski via læring gennem leg. Lindvallen har faktisk Europas allerstørste sammenhængende skiområde for børn.

Topprofessionel skiskole

Lindvallen har selvfølgelig en fortrinlig og topprofessionel skiskole med dygtige instruktører, som ikke kun henvender sig til børnene og begyndere, men har masser at tilbyde avancerede skiløbere. Så selvom du måske selv synes du er super god kan du sagtens tage dit skiløb til nye højder med hjælp fra professionelle svenske instruktører – det vil være det hele værd, prøv det!

Du har naturligvis også masser af muligheder for, ved områdets forskellige skiudlejninger i bekveme beliggenheder, at leje dig til andet specialiseret udstyr, hvis du for eksempel skulle få lyst til at prøve carving-ski, telemark, snowboard eler noget andet.

Når du står på fjeldet i Lindvallen og nyder den smukke udsigt over Dalarna kan du glæde dig over de mange afvekslende pistemuligheder du har under dig. De 57 pister, der serviceres af hele 54 lifte, er jævnt fordelt over kategorierne grøn, blå, rød og sort. Hertil kommer områdets gode muligheder for off-pist skiløb og trick-skiløb og snowboard i Fun Parks og på hop. Højdeforskellen fra top til bund er på 303 meter, mens den længste piste er 2,5 kilometer. Liftsystemet har en total kapacitet til at klare 43.500 personer i timen.

Langered

For de mange, der er glade for langrend er der naturligvis flere løjper med velpræparerede spor at vælge imellem. De findes i ruter på 2,5, 3,5 og 5,5 km. Turen på de 5,5 km er en lysløjpe, så dén kan nydes på en stille aften efter slalombakkerne er lukkede – så fik du da det maksimale ud af dén dag! På toppen af fjeldet findes desuden imponerende 200 km afmærkede løjper.

Lindvallen har, udover fortrinligt skiløb, en overflod af alternative aktiviteter at byde på. Her er både After Ski-muligheder, McDonalds, restauranter og caféer, bageri, bowling, pool, hæveautomater, eventyrbad, sportsbar, spa, sauna, 3D-biograf og et stort legeland for børnene, samt en hel masse andet.

Snegarantien for Lindvallen gælder i perioden 15. november til 1. maj, hvor du kan benytte dig af mindst 15 pister i området. Nogle vejledende afstande til Lindvallen er: 700 km fra Helsingborg, 480 km fra Göteborg, 270 km fra Oslo og 400 km fra Larvik. Husk at Lindvallen, af gode grunde, er meget populært og at du derfor bør booke hytte eller lejlighed i god tid!

Bestil online her
Lindvallen - en del af Sälen
Pistefakta
7 °C
Lindvallen - en del af Sälen
Lindvallen - en del af Sälen
Et hit hos hele familien!

Med Europas allerstørste sammenhængende skiområde for børn

Lindvallen er en del af ét af Sveriges største og mest populære skisportssteder, nemlig Sälen.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Pistefakta
 • Grønne pister: 18
 • Blå pister: 6
 • Røde pister: 14
 • Sorte pister: 3
Download Pistekort
7 °C
Lindvallen - en del af Sälen
E-magasin
Skivejret i Sverige
Ski Info
 • Antal pister: 44
 • Antal lifter: 36
 • Langrendsløjper: 2-6,2 km
 • Funparks: 3 st
 • Drop: 303 m

Se alle vores

Tilbud

Rutevej-
ledning
Top 5

Gå ikke glip af dette, når du besøger Lindvallen

 1. Experium
 2. Valletorvet
 3. Krage bjerget
 4. Pink Park
 5. Gustavbakken