Slår alle rekorder

Lofsdalen

Lofsdalen er en supercharmerende perle, der kan prale af at være indehaver af en række rekorder: Sveriges tredjestørste faldhøjde: 492 meter, verdens længste oplyste piste og verdens bedste børnebakke – i hvert fald ifølge den danske skiguru Thomas Uhrskov. Og endelig, så har Lofsdalen noget der ikke kan måles i rekorder: hygge i massevis.

På alpin i Lofsdalen

Lofsdalen byder på 25 pister og 9 lifter – blandt andet en moderne seksstolelift, der hurtigt bringer både børn og voksne op i terrænet. Lofsdalen er som skabt til hele familien og for skiløbere på alle niveauer. Masser af muligheder for de mindste i Loffeparken, hvor bjørnen Loffe leger med børnene, eventyrpisten for alle med hang til eventyr, snowpark for de større, gode carvingpister for alle og off-pist-muligheder for de ”seje”. Desuden har Lofsdalen verdens længste oplyste piste og verdens bedste børnebakke.

På langrend i Lofsdalen

Man behøver heller ikke kede sig i Lofsdalen uden for pisterne. Prøv for eksempel langrend i ”Sagn”-sporet

Aktiviteter i Lofsdalen

Aktiviteterhundeslædekørsel, rensdyrsafari, eller hvad med en snescootertur ud i vildmarken med en pause ved den hyggelige våffelstuga og måske isfiskeri?

At bo i Lofsdalen

Der er mange muligheder for at overnatte i Lofsdalen. Der findes både hyttebyer og lejligheder, man leje tæt på pisterne.

Hvad tilbyder Lofsdalen?

Aktiviteter i Lofsdalen

Scootertur

Sus udover sneen på en ægte scootertur i Lofsdalen.

Læs mere her

Hundeslædekørsel

Kør afsted i hundeslæde og slip for larm fra motor. Du si...

Læs mere her

Bandvagn

Bliv trukket efter et køretøj på dine langrendski - en an...

Læs mere her

Kørsel med rensdyr

Med fart på udover fjeldet! Kør med rensdyrslæde.

Læs mere her