Hyggelig og børnevenlig

Mullsjö

Mullsjö Alpins Knaggebobacke er et hyggeligt område til et par dage med effektivt skiløb for børnefamilier og begyndere - eller til lidt "opvarmning" for de mere øvede forud for en længere skitur til de store destinationer.

På alpin i Mullsjö

Områdets syv pister er ideelle til børnefamilier og de knapt så øvede skiløbere – og så ligger det kun få timers kørsel fra Danmark. Med 140 kilometer til Gøteborg og 260 kilometer til Helsingborg har både jyderne og sjællænderne rige muligheder for at komme rigtig hurtigt på ski.

På langrend i Mullsjö

Mullsjö har langrendsspor på 5 og 10 km. Sporene går igennem et gammel moseområde, og derfor får man et flot vu udover et ganske særligt landskab. Der findes også spor med kunstig sne, hvor man kan konditionstræne og f.eks. træne til Vasaloppet. Mullsjös SOK har desuden deres egen langrendskonkurrence, Stråkkenloppet, hvert år i januar.

AT bo på destinationen

Indkvarteringsmulighederne i Mullsjö spænder vidt – fra campingvogne kun ti meter fra pisterne til de mange hyggelige hytter og hoteller i området. Der er masser af muligheder for at nyde livet, spise godt på restaurant og slappe af, når en lang og sjov dag på pisterne er nået til ende.

Book din skiferie hos Mullsjö

Tilbud og rabatter

Mullsjö

Få 50% onsdag aften

Om onsdagen i Mullsjö kan du lave en rigtig god handel. ...

Hent tilbuddet her!
Se alle tilbud