Et charmerende alternativ!

Ramundberget

Ramundberget er en geografisk “udpost” i Sverige, i Funäsfjällen, tæt ved grænsen til Norge, men samtidig en snesikker eventyrdestination for de, der elsker smukke fjelde, hygge, skiløb og sjov i sneen.

På alpin i Ramundberget

Ramundberget er populært blandt såvel professionelle som børnefamilier. Her får du en personlig betjening og bliver ikke overrumplet i køen til lifterne.  Ramundberget er nemlig er det perfekte alternativ, hvis du gerne vil undgå masseturisme og få til gengæld få en personlig, rolig og optimalt varieret skidestination. Du finder selvfølgelig alle fornøjelser og faciliteter, som for eksempel diverse Fun-Parks, børneområder, restauranter, varmestuer, spa faciliteter og meget mere.

På langrend i Ramundberget

Mange professionelle benytter sig af forholdene, som er blandt verdens allerbedste, og træner her igennem hele sæsonen. Langrendssæsonen starter faktisk allerede så småt i oktober, hvor man kan begive sig ud på nogle af strækningerne i det 300 kilometer lange sporsystem. Nyd naturen på langrendsski – og få god motion!

At bo på destinationen

Man kan vælge at bo i en fjeldhytte, på hotel eller i egen lejlighed. Det er op til – men alle muligheder ligger lige i nærheden af pisten og kan huse forskellige gruppestørrelser.

Aktiviteter i Ramundberget

Ramundberget er et action-packed skisted, hvor du kan afprøve nogle af skisportens mest ekstreme aktiviteter som f.eks. heli-skiing.
Derudover har du også mulighed for at komme på guidede vandreture til toppen og ind i bjergets dybe grotter.

Hvad tilbyder Ramundberget?

Aktiviteter i Ramundberget

Heli-skiing

Lyder det som noget for at suse ned over helt urørt sne? ...

Læs mere her

Vandring til fjel...

Ramundberget begyndte med sine topvandringer i 1936, og s...

Læs mere her

Måneskinstur til ...

På med sneskoene og afsted i lyset fra månen. Ramundberge...

Læs mere her

Heli-skiing på la...

Hvis vejret er godt, er det muligt for de erfarne langren...

Læs mere her