Ramundberget

Perfekt alternativ med charme!

Ramundberget er en geografisk “udpost” i Sverige, tæt ved grænsen til Norge.
Fotograf: Henrik trygg

Ramundberget er en geografisk “udpost” i Sverige, i Funäsfjällen, tæt ved grænsen til Norge, men samtidig en snesikker eventyrdestination for de, der elsker smukke fjelde, hygge, skiløb og sjov i sneen.

Stedet har været elsket af mange besøgende vinterturister siden 1936, og det forstår man så udmærket når man oplever det selv. I dag er Ramundberget nemlig en solidt etableret ski- og vinterdestination, ganske vist ikke blandt de største, men med superfine faciliteter og et godt ’brand’.

Ramundberget kan betragtes som det perfekte, mere overskuelige, alternativ.

Mange professionelle benytter sig af forholdene, som er blandt verdens allerbedste, og træner her igennem hele sæsonen. Langrendssæsonen starter faktisk allerede så småt i oktober, hvor man kan begive sig ud på nogle af strækningerne i det 300 kilometer lange sporsystem. Nyd naturen på langrendsski – og få god motion!

Mens skiløb naturligvis er den primære vinteraktivitet for besøgende vintergæster, er Ramundbergets grundlæggende fokusområder: natur, godt værtsskab og historie. Naturen er gavmild mod skifolket og byder og byder på optimalt varierede fjelde og bakker, samt noget nær garanti for masser af sne – ”frisk fra himlen”.

Ønsker du at gå lidt udenom masseturismen?

Ramundberget kan betragtes som det perfekte – mere overskuelige – alternativ for de, der ønsker at gå lidt udenom masseturismen og den ”industriagtige” skiturisme. Du finder selvfølgelig alle fornøjelser og faciliteter, som for eksempel diverse Fun-Parks, børneområder, restauranter, varmestuer, spa faciliteter og meget mere. Alle områdets forlystelser og faciliteter implementeres og drives – i overensstemmelse med stedets politik – på en måde, der er i harmoni med naturen og det lokale miljø. På denne måde bibeholdes den charme de besøgende holder af og vender tilbage for.

Nyheder fra Ramundsberget

Med vores nye stolelift med plads til 4 personer kommer I hurtigt op ad bjerget på kun 4 minutter - stig af direkte på Skibakken, tæt på restaurant Tusen. 

Ta' Linbanen til langrendsløjperne på den varme top af bjerget for en dejlig tur i solen.

 

 

Bestil online her
Ramundberget
Pistefakta
8 °C
Ramundberget
Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Ramundberget
Perfekt alternativ med charme!

For de, der elsker smukke fjelde, hygge, skiløb og sjov i sneen

Ramundberget kan betragtes som det perfekte, mere overskuelige, alternativ. Der er masser af muligheder for varieret skiløb.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Fotograf: Erik Westerberg
Pistefakta
 • Grønne pister: 4
 • Blå pister: 11
 • Røde pister: 14
 • Sorte pister: 12
Download Pistekort
8 °C
Ramundberget
E-magasin
Snesikkerhed
Ski Info
 • Antal pister: 41
 • Antal lifter: 9
 • Langrendsløjper: 300 km
 • Funparks: 5 st
 • Drop: 300 m

Se alle vores

Tilbud

Rutevej-
ledning
Top 5

Gå ikke glip af dette, når du besøger Ramundberget


 1. Maden
 2. Langrend
 3. Skiskolen
 4. Spa på bjerget
 5. Heliskiing