Nordsverige

Skiområder i Nordsverige

Eller hvad med at tage ud i en helikopter? Blive sat af langt, langt ude i naturen. En dagsrejse fra pister og andre civiliserede tiltag. Nyde stilheden, når helikopteren er væk. Dyrke lange kurver ned i jomfruelig puddersne til knæene. Off piste-løb i an

I Nordsverige finder du femten skiområder, alle mellem 10-21 timer fra Danmark. Til Nordsverige kan du rejse med bil over Öresundsbroen, eller med Stena Line til Varberg, Gøteborg eller Oslo. Du finder vej til hver eneste skiområde ved at besøge en af artiklerne nedenfor og klikke på "rutevejledning".

For hver eneste destination finder du også en oversigt for antalet pister og forskellige udfordringsniveauer, sammen med pistekort og inspirerende artikler om oplevelser og aktiviteter hele familien kan tage del af i skiferien.

For at gøre det hele nemmere finder du også information vedrørende afstand fra København og Gøteborg, sammen med information om evt. børneområde og direkte link til booking for alle skiområder.

Hvis du er interesseret i at flyve til Lappland og f.eks. opleve Ishotellet kan du finde information om resjer fra København på Laplandnonstop.se.

Vi håber I får en god skiferie i Nordsverige!

Drømme-skiløb højt mod nord
Ski-Eldorado i Nordsverige

Dyb sne og Nordlys

Rejs højt mod nord i Sverige og du vil blive belønnet med sikkerhed for store mængder dyb pudderagtig sne, frost- og stjerneklare aftener.