Ski-Eldorado i Nordsverige

Skiområder i Nordsverige

Rejs højt mod nord i Sverige og du vil blive belønnet med sikkerhed for store mængder dyb pudderagtig sne, frost- og stjerneklare aftener.

I Nordsverige finder du femten skiområder, alle mellem 10-21 timer fra Danmark. Til Nordsverige kan du rejse med bil over Öresundsbroen, eller med Stena Line til Varberg, Gøteborg eller Oslo. Du finder vej til hver eneste skiområde ved at besøge en af artiklerne nedenfor og klikke på ”rutevejledning”.

Martin Söderqvist: Familien på skiferie

Martin Söderqvist: Familien på skiferie

For hver eneste destination finder du også en oversigt for antalet pister og forskellige udfordringsniveauer, sammen med pistekort og inspirerende artikler om oplevelser og aktiviteter hele familien kan tage del af i skiferien.

For at gøre det hele nemmere finder du også information vedrørende afstand fra København og Gøteborg, sammen med information om evt. børneområde og direkte link til booking for alle skiområder.

Hvis du er interesseret i at flyve til Lappland og f.eks. opleve Ishotellet kan du finde information om resjer fra København på Laplandnonstop.se.

Vi håber I får en god skiferie i Nordsverige!

Vil du have mere inspiration?

Anbefalede artikler

Se alle artikler her