Nordens alper

Åre

Skisportsstedet Åre består af de fem områder Åre Björnen, Åre By, Rödkullen, Tegefjäll og Duved. Også for børnefamilierne er Åre Björnen en vaskeægte perle. Hytter og lejlighedskomplekser ligger lige ved pisterne, og børnene er i centrum hele tiden.

www.skistar.com/are

Rödkullen, Tegefjäll og Duved byder naturligvis også på forrygende muligheder for børnefamilierne. I finder masser af sjove aktiviteter og børneområder, samt rigtig gode faciliteter til skiløbet såvel som pauserne og hyggen imellem.

På alpin i Åre

Åre er uden tvivl det skisportssted i Norden, der kommer tættest på Alperne. Med sine 111 nedfarter og 41 lifter er her rigeligt med udfordringer til alle skiløbere – både dem med masser af kilometer skiløb i benene, og dem der skal prøve det for allerførste gang.

Området ved Åre By byder på det sværeste skiløb, og det er også herfra, man tager liften op til toppen af Åreskutan, som ligger 1.420 meter over havet. Herfra er udsigten betagende og skiløbet helt fantastisk – såvel på som uden for pisten. Ingen tvivl om at dette – i mere end én forstand – er ”højdepunktet” for den erfarne og kræsne skiløber.

 PÅ LANGREND I ÅRE

Langrend i Åre er exeptionelt godt til langrend. Der findes både lange og korte spor og for begyndere og motionister.
Skal børnene prøve langrend for første gang, eller er du selv lidt vakkelvorn på skiene, så er især Bjørnen i den østlige del af Åre.
Her er sporene indrettet i loop, som starter og slutter det samme sted.
På den måde kan nybegyndere hele tiden vurdere, hvor mange ture man har lyst til at tage.
For de hardcore langrendsløbere kan Valådalen anbefales. Her findes 40 km løjper, som anvendes af både topatleter og landsholdsløbere.

Læs mere om åre

Åres side på Skistar.com 

Book din skiferie hos Åre

Tilbud og rabatter

SkiStar

SkiStar Plus tilbud

10 % rabat på SkiPass & 20 % rabat på skileje

Hent tilbuddet her!

SKISTAR

Spar i Valles smarte uger

Valle tilbyder alle sine bedste venner gratis skileje, sk...

Hent tilbuddet her!
Se alle tilbud

Hvad tilbyder Åre?

Aktiviteter i Åre