Tandådalen

Skiløb og aktiviteter for alle

Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Fotograf: Skistar - Sälen

Tandådalen er en ideél destination for skiløbere på alle niveauer og kan helt sikkert byde på rigelige udfordringer til selv eksperterne. Her er masser af teknisk krævende røde og sorte pister, mens området samtidig er forbundet med området Hundfjället, hvor der er rigtig mange gode begynder- og børnebakker at finde.

Dette sammenhængende område danner på denne måde den perfekte ramme omkring hele familiens skiferie – alle kan finde et tempo, der passer.

køb nybagte vafler ved troldehytten i skoven!

Området Tandådalen/Hundfjället har tilsammen 53 gode pister, varierende over alle kategorier, og hele 43 lifte, der i alt kan transportere 39.000 personer op i terrænet per time. 32 af områdets nedfarter har faste snekanoner, der sørger for optimale betingelser på bakkerne. På nogle af ugens dage er der mulighed for aftenski på de 13 forskellige pister, som er aftenbelyste. Også til aftenski er der selvfølgelig muligheder for skiløbere på alle niveauer.

Fotograf: Skistar - Sälen

Gode områder for off-pist

Udover de traditionelle slalombakker er der også gode områder for off-pist, samt pipes, hop og Fun Parks til snowboard og andet. Langrend kan naturligvis også komme på programmet, for de mange der elsker denne klassiske skidisciplin. En langrendstur er også altid en herlig naturoplevelse – ikke mindst her i Tandådalen. De ca. 16 kilometer med velpræparerede langrendsløjper er fordelt på en 3 km. løjpe og én på 10 km., samt en 3 km. lysløjpe.

Masser af sjov udenfor skipisterne

Udenfor skipisterne har Tandådalen og Hundfjället også masser af sjov at byde på for hele familien. Hvad med at opleve en tur i hundeslæde, eller en actionfyldt snescootersafari? Når I bliver sultne er der gode valgmuligheder, som blandt andet inkluderer lækker italiensk pizza og pasta. På Hundfjällets top ligger Toprestaurant Lyktan, med sin smukke udsigt, mens Hundfjällscenteret også har restaurant og Brødrene Ahléns byder på amerikansk inspireret mad. Tandådalen har ovenikøbet flere muligheder for en lang aften med fest og dans for de, der har energi tilbage efter en dag på fjeldet.

Vejledende afstande til Tandådalen er blandt andet 720 km. fra Helsingborg, 500 km. fra Göteborg, 200 km. fra Oslo og 380 km. fra Larvik.

Områdets snegaranti gælder for perioden midt i november til 1. maj og betyder, at der altid vil være mindst 15 åbne piste at køre på.

Bestil online her
Tandådalen - en del af Sälen
Pistefakta
9 °C
Tandådalen - en del af Sälen
Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.
Tandådalen - en del af Sälen
Skiløb og aktiviteter for alle

Perfekte ramme omkring hele familiens skiferi

Tandådalen er en ideél destination for skiløbere på alle niveauer og kan helt sikkert byde på rigelige udfordringer til selv eksperterne.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Fotograf: Skistar - Sälen
Pistefakta
 • Grønne pister: 8
 • Blå pister: 9
 • Røde pister: 5
 • Sorte pister: 7
Download Pistekort
9 °C
Tandådalen - en del af Sälen
E-magasin
Langrend
Ski Info
 • Antal pister: 32
 • Antal lifter: 20
 • Langrendsløjper: 3-11 km
 • Funparks: 3 st

Se alle vores

Tilbud

Rutevej-
ledning
Top 5

Gå ikke glip af dette, når du besøger Tandådalen:

 1. Østre Tandådalen
 2. Centrale Tandådalen
 3. Super Park
 4. Skiskole for børnerne
 5. Kalven