Tännäs

Fjeldferie med masser af muligheder

Tännäs - én af hele Funäsfjällens allerbedste bakker.

Tännäs i Funäsfjällen by ligger nærmest som en rigtig alpelandsby på de sydlige skråninger, der går langs dalen ved Tännäs-elven. Området byder på nogle af Sveriges højeste fjeldtoppe syd for polarcirklen.

Her er plads til alle temperamenter og udfordringer og fornøjelser for hele familien.


Engang var Tännäs områdets administrative centrum, men selvom mange funktioner nu formelt er flyttet til Härjedalen Kommune, som har hovedsæde i byen Sveg, lever og trives Tännäs i bedste velgående. Byen er nemlig en perfekt turistdestination og et attraktivt område, sommer såvel som vinter, med et væld af forskellige aktiviteter i udbud.

”Tännäskrök"

Områdets alpine skianlæg ”Tännäskröket” ligger smukt midt i fjeldets betagende natur og lokker med sit varierede terræn en bred vifte af ski- og vintersportsturister til området. En gennemgribende renovering og opgradering af skiområdet – samt relanceringen af fjeldets dramatiske nordside sidste år – har virkelig givet hele destinationen et løft. I øvrigt anses fjeldets nordside af mange eksperter og hobbyskiløbere som værende én af hele Funäsfjällens allerbedste bakker – den må du ikke gå glip af at prøve.

Stå på Ski i Sverige i sæsonen 2013-2014. Oplev dit livs bedste skiferie i de fantastiske svenske fjelde.

En skjult perle

Tännäskröket er virkelig en skjult perle med masser af attraktive faciliteter at tilbyde både børnefamilierne, de unge med masser af energi og vovemod, samt seriøse tekniske løbere. Terrænet er varieret og byder på sjovt skiløb, både på de velpræparerede pister og udenfor, i de store offpist-områder. Her er plads til alle temperamenter og udfordringer og fornøjelser for hele familien, og I kan læse mere på Tännäskrökets hjemmeside.

Tännäskröket har 17 meget forskellige nedfarter at byde på – fordelt på de to fjelde, der kaldes K1 og K2. Der er flere rigtig gode lifter, der bringer dig hurtigt, bekvemt og effektivt til toppen – herunder nogle fine og let betjente børnelifter på begynderbakkerne. Hvis de allermindste alligevel skulle have det lidt svært ved de første erfaringer med en skilift står det venlige liftpersonale altid klar til at give en hjælpende hånd med – det er trygt og sikkert, og de små lærer det hurtigt.

Udover dejligt og varieret skiløb og snowboardmuligheder for alle, byder det imponerende vildmarksområde på ægte naturoplevelser. For eksempel kan du booke en guidet tur med Moskusoksecentret, via turistbureauet, og tage hele familien med på en oplevelse med dette imponerende urtidsdyr – moskusoksen. Herudover er Tännäs et sandt Mekka for fritidsfiskere og kan prale af fantastiske fiskeforhold og en rig lokal tradition på området. Her finder du Sveriges bedste fiskevand til at fange stalling.

Nyheder 2013-2014

Tännäskröket åbner en ny sportsbutik i laden langs med Riksväg 84 (krydset ved vej 311) med Funäsdalens allerbedste priser og service. 

Bestil online her
10 °C
Tännäs
Tännäs
Fjeldferie med masser af muligheder

Smukt midt i fjeldets betagende natur

Områdets alpine ski-anlæg ”Tännäskröket” ligger smukt midt i fjeldets betagende natur.

SVENSKE PRISER

Slå til nu og få den bedste pris

Bestil online her
Pistefakta
 • Grønne pister: 2
 • Blå pister: 6
 • Røde pister: 7
 • Sorte pister: 2
Download Pistekort
10 °C
Tännäs
E-magasin
Storslået natur
Ski Info
 • Antal pister: 17
 • Antal lifter: 5
 • Langrendsløjper: 3 st
 • Funparks: 1 st
 • Drop: 265 m

Se alle vores

Tilbud

Rutevej-
ledning
Top 5

Gå ikke glip af dette, når du besøger Tännäs

 1. Arran
 2. Toppstugan
 3. Pa hytten
 4. Moskusokse center
 5. Mattes Fäboland