Jydernes alper

Ulricehamn

Ulricehamn ligger blot 100 km fra Göteborg, og det er derfor muligt at tage fra Frederikshavn og stå i Ulricehamn på blot 5,5 t. Dette er også grunden til, at Ulricehamn kaldes for ”jydernes alper”.

På alpin i Ulricehamn:

Områdets syv pister er i varierende sværhedgrad, så der både er noget for nybegynderne og dem med flere skiferier i benene. Børnene har deres helt egen bakke, hvor de kan øve i fred for de større skiløbere. Og så er der selvfølgelig også en funpark for vovehalsene.

På langrend i Ulricehamn:

Der er en grund til, at Ulricehamn kaldes for et langrendsparadis. Med hele 65 kilometer langrendsløjper, har Ulricehamn noget for enhver smag. På Lassalyckan kan I finde løjper, der passer til alle typer langrendsløbere – lige fra eliteudøvere til børnefamilier. Her er også gode muligheder for pauser med lidt varmt at drikke og for at grille pølser. Ved områdets fem rastepladser kan I tænde op og grille pølser eller bare nyde den medbragte madpakke.

Aktiviteter for børn:

Vil I ha’ en pause fra skiaktiviteterne, kan I altid spænde skøjterne på, pakke madpakken i rygsækken og begive jer ud på nogle af søerne i området. På Lassalyckan er der også en indendørs skøjtebane. Isfiskeri er en anden populær aktivitet for mange i vintermånederne, og med 17 forskellige søer at vælge i mellem, er udbuddet af fisk og muligheder ganske varierende.

At bo på destinationen:

Kun fem minutter fra de velpræparerede pister ligger Ulricehamn by. En hyggelig, lille købstad, der stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Her kan skituren kombineres med shopping og cafébesøg med kaffe og en ægte svensk kanelbulla. Snyd heller ikke dig selv for en gåtur ved Åsundens strandpromenade, hvor Ulricehamns Kallbadshus ligger betagende smukt som et ægte, svensk vinterpostkort.

Hvad tilbyder Ulricehamn?

Aktiviteter i Ulricehamn

Skøjteløb

På Lassalyckan er der mulighed for indendørs skøjtebane. ...

Læs mere her

Isfiskeri

En populær aktivitet for mange i vintermånederne - vælg m...

Læs mere her

Skifestival 2014

Hvert år går deler Ulricehamn ud af skiglæden til skifest...

Læs mere her