Mageløs natur og fantastisk skiløb

Tänndalen

Midt i det naturskønne Härjedalen i Funäsfjällen, tæt ved den norske grænse ligger Tänndalen. Et uspoleret skisportssted med masser af ægte fjeldstemning.

PÅ ALPIN I TÄNNDALEN

I Tänndalen er ikke mindre end 52 velpræparerede pister klar til dig og familien. Fra de blideste grønne til de stejleste sorte for vovehalsene. Kun få andre skidestinationer i Norden byder på så mange pister på ét liftkort.

Tänndalen er fjeldferie, når det er bedst. Fra toppen af pisterne er der en imponerende panorama-udsigt ud over Härjedalens uendelige vidder og fjeldtoppe. Dalen ligger højt – 800 meter over havet. Sammen med indlandsklimaet giver dettte masser af sne hvert år og en lang sæson, da det bliver hvidt allerede i oktober og skiløbet forsætter ind i maj måned.

PÅ LANGREND I TÄNNDALEN

Tänndalen byder også på masser er fremragende langrend med adskillige kilometer flotte spor både i dalen og oppe på fjeldet. Hertil flere hyggelige fjeldstuer, hvor man kan nyde sin madpakke eller købe lidt varmt og godt.

AKTIVITETER I TÄNNDALEN

For familiens mindste er der masser af aktiviteter, og de vil med garanti forelske sig i de tamme rensdyr, som står for foden af børneområdet Krogskogen – et område gennemskåret af små pister, som børnene kan løbe ad på kryds og tværs gennem skoven. I kan læse mere på Tänndalens hjemmeside www.tanndalen.com

AT BO I TÄNNDALEN

I Tänndalen er stilen hyggelig og afslappet, men lad dig ikke snyde af, at tykke skovmandsskjorter er højeste mode året rundt: Hyggen går nemlig hånd i hånd med en stor professionalisme. Ligesom mange andre steder i Sverige, kan du i Tänndalen finde et stort udbud af overnatningsmuligheder. I Tänndalen kan du især vælge imellem masser af hytter. Læs mere på Tänndalens hjemmeside.

Vil du have mere inspiration?

Anbefalede artikler

Se alle artikler her