Rejs let og bekvemt

Rejsen til Sverige

Der er masser af transportmuligheder mellem Danmark og Sverige, så du finder nemt den helt rigtige transportform for dig. Nogle elsker at køre i egen bil, andre flyver helst, eller kører i tog og bus – uanset hvad er der gode muligheder. 

Scandlines

scandlines.dk

csm_scandlines085_-�lisawikstrand_2091ebbc4fScandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. Scandlines sejler mellem Helsingør og Helsingborg i stort døgnet rundt, og overfarten tager kun 20 minutter.

Fra Helsingør kommer du hurtigt og billigt til Sverige. Scandlines bilfærger til Helsingborg sejler stort set hele tiden; døgnet rundt er der 3-4 afgange i timen. Overfarten tager kun 20 minutter; men det er tid nok til en kop kaffe eller lidt taxfree indkøb.

Scandlines

Scandlines

Scandlines mellem Helsingør og Helsingborg sejler i kølvandet på århundredes både, skibe og færger, der har krydset Øresund i fast rutefart netop her på Sundets absolut smalleste sted. Ruten mellem de to Øresundsbyer er den klassiske måde at komme til og fra Sverige på.

Metroen over sundet

På bare 20 minutter er I ovre, og kan køre videre ud på det veletablere svenske motor- og hovedveje til ferieoplevelserne; fra Helsingborg ligger hele Sverige åben for jer. Turen med Scandlines er som at tage metroen; 4 overfarter i timen, meget kort ventetid i færgehavnen og en supereffektiv trafikafvikling, der lader jer komme nemt ombord og fra borde igen.

Det kan ikke gøres lettere med en færge, og Scandlines betragtes da også som ”verdensmestre” i ”Shuttle”-færgesejlads.

 

Læs mere og book din rejse på scandlines.dk

 

scandlines_he-hb

Vil du have mere inspiration?

Anbefalede artikler

Se alle artikler her